2011 m. vasario 14 d., pirmadienis
Homeburger
(paėmiau iš http://modernmuse.blogspot.com/2010_06_01_archive.html. )
Šitas įrašas jau seniai tupi juodraščiuose. Niekaip nesugalvojau kaip jį parašyt, bet nebesikankinsiu ir trumpai parašysiu pagrindinę mintį.
O buvo taip. Perskaičiau Rokiškio įrašą "Apie greitą maistą: MacDonalds, Hesburger, Homeburger ir Tiotia Niura", paskelbiau per facebooką ir atėjo pasiūlimas kitą dieną nueiti į ozą, paragauti tų, dar niekad ankščiau nematytų, negirdėtų ir neragautų, Homeburger mėsainių.
Atėjom. Paragavom. Skanūs. Skonis pasirodė toks labiau naminis, jeigu lyginti su McDonalds. Na ir pagamintas buvo mėsainis toks su svogūnais, agurkais, beveik kaip namuose gamintas. Ir mėsa, matyt, buvo tikra. Bent jau už makdonaldo tikresnė. :) O bet jau kokie jie sotūs... Paėmėm po amerikietišką kompleksą, tai kai baiginėjom valgyti buvom sotūs ir netgi daugiau. Bulvytės vos tilpo :) .
Taigi, jei šalia stovėtų McDonaldas ir Homeburgeris, tai rinkčiausi priklausomai nuo prieš kiek laiko valgiau. Homeburger skanūs ir labai sotūs. Mes dar buvom daug kur nuėję, bet kai grįžau namo vis dar jaučiau kad esu sotus. Na, o McDonaldas jau tapo klasika. Mėsainių skonis kažkoks ypatingas (chemija?) ir man visai patinka (matyt pripratimas), bet jie visai nesotūs. Suvalgai, atrodo milžinišką, mėsainį, o po 15 minučių vėl alkanas.
O dabar beliko paragauti tiotios Niuros beliašų :) .
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą